Google najavio Allo za veb

Ukoliko je i postojala neka prednost Google Hangouts aplikacije u odnosu na Allo, to je da je ona bila dostupna kako na mobilnim platformama tako i na vebu

Ukoliko je i postojala neka prednost Google Hangouts aplikacije u odnosu na Allo, to je da je ona bila dostupna kako na mobilnim platformama tako i na vebu. To znači da su korisnici njihovo ćaskanje sa telefona mogli da nastave na desktopu i obrnuto. Naravno, ova funkcionalnost se primenjuje i od strane Facebook, WhatsApp i brojnih drugih aplikacija za razmenu poruka. Dobre vesti su da ukoliko koristite Allo aplikaciju na telefonima, treba da znate da Google radi i na veb verziji Allo aplikacije.
Novi screenshot je upravo tvitovao Google-ov potpredsednik komunikacije proizvoda Nik Foks. Screenshot nam pokazuje Allo aplikaciju za veb, iako Foks poručuje da je ona i dalje u ranoj fazi razvoja što znači da bi mogli dosta da čekamo do javne objave.
Naravno, biće omogućeno slanje stikera, ali i podrška za Google Assistant. Za sada nema informacija o tome kada bi moglo da dođe do javne objave, a treba naglasiti i da screenshot ne mora obavezno da predstavlja finalni proizvod.
Google inženjer: Windows Defender je jedini antivirus koji igra pošteno
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi