Google Maps sada ima opciju Catching Pokemon

Za sve fanove igre Pokemon dobra vest je da je Google odlučio da doda novu opciju u Timeline odeljku koja nosi naziv Catching Pokemon

U Google Maps aplikaciji postoji opcija koja se zove Timeline, iako je malo verovatno da je mnogo korisnika pretraživalo ovu opciju. Kao što joj i samo ime govori, to je u osnovi funkcija koja vam pokazuje gde ste bili, u koje vreme ste tamo bili i slične stvari. Ukoliko želite da se prisetite putovanja, onda je ovo prava opcija za vas.
Funkcija je takođe automatska, ali korisnici mogu da je podese ukoliko žele. Za sve fanove igre Pokemon dobra vest je da je Google odlučio da doda novu opciju u Timeline odeljku koja nosi naziv Catching Pokemon. To znači da sada dok ste u pokretu možete da prijavite vaše aktivnosti hvatanja Pokemona.
Zašto bi korisnicima trebalo ovako nešto? Ukoliko vodite evidenciju o svim vašim Pokemon Go aktivnostima i pokušavate da se setite gde ste uhvatili nešto i u koje vreme, onda vam ova funkcija može dobro doći. Možete čak i da podelite informacije sa vašim prijateljima u Pokemon zajednici, te da ih obavestite da ste baš u tom trenutku videli nekog posebnog Pokemona. Ukoliko vas zanima ova funkcija, onda je potrebno da posetite Google-ovu stranicu za podršku kako bi videli više detalja.
Google Maps za Android omogućava čuvanje mapa na SD kartici
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi