Google lansirao Hangouts sajt

Dodeljeni Hangouts sajt nudi očigledan način na koji korisnici mogu da pristupe svojoj kontakt listi i započnu chat sa drugim korisnicima.

Pored Chrome ekstenzije, Chrome aplikacije, Gmaila, Inboxa i Google+, postoji veliki broj načina na koje se korisnici mogu logovati u Hangouts kada su na svom računaru. Međutim, sada je tu još jedna opcija jer je Google lansirao hangouts.google.com, dodeljeni web sajt za Hangouts.Dodeljeni Hangouts sajt nudi očigledan način na koji korisnici mogu da pristupe svojoj kontakt listi i započnu chat sa drugim korisnicima. Sajt omogućava otvaranje više razgovora istovremeno, isto kao što je i moguće i na Gmail verziji. Moguće je započeti i grupni razgovor, glasovni poziv, kao i video razgovor. Razlika je što sada ne morate da držite otvoren Inbox u pozadini. Hamburger taster u gornjem uglu otvara pop-up meni koji povezuje sa hangoust listingom na Google Play, iTunes i Chrome sajtovima.Izvor: Android Police

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi