Google I/O: Samsung Gear Live i LG G Watch dostupni od danas

Samsung i LG pametni satovi su najavljeni i predstavljeni tokom Google I/O konferencije, a za naručivanje će biti dostupni već od ove nedelje.

Samsung i LG pametni satovi su najavljeni i predstavljeni tokom Google I/O konferencije, a za naručivanje će biti dostupni već od danas. Samsung Gear Live je pametni sat koji koristi Google-ov novi operativni sistem za nosive uređaje, pod nazivom Android Wear. Gear Live će biti dostupan za naručivanje preko Google Play Store-a. Specifikacije i dodatni detalji o ovom uređaju još uvek nisu obelodanjeni. Kada je izgled u pitanju, Gear Live prilično liči na Gear 2. LG je takođe ranije najavio G Watch, koji će od danas biti dostupan za naručivanje. Google je malo pažnje posvetio i Android Wear sistemu, koji je otkriven još u martu. U pitanju je operativni sistem namenjen nosivim uređajima, dizajniran za integrisanje sa Androidom, koji će značajno premostiti limite koji su postojali na prvim verzijama Samsung Gear pametnih satova. Tokom Google I/O konferencije je objavljeno i da će treći pametni sat, Motorolin Moto 360, biti lansiran kasnije tokom leta. Izvor: The Verge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi