Greška

Došlo je do greške.

Google Inbox će biti ugašen naredne godine

13.09.2018 14:01 | 3 Software/Web
Google Inbox će biti ugašen naredne godine


Google je Inbox pokrenuo 2014. godine, kao novu vrstu pristupa email porukama. Međutim, servis nije bio toliko progresivan kada su noviteti u pitanju, s obzirom na to da je Gmail imao redovna ažuriranja i nadogradnje (ovo uključuje i aprilski veliki redizajn).

Ovo je razlog zbog kojeg je Google odlučio da Inbox bude ugašen na kraju marta 2019. godine. Kompanija želi fokusiraniji pristup email servisima, a ovo će jasno ostaviti Gmail kao jedino relevantno rešenje.


Pogledajte još: Google smatra da su URL-ovi nerazumljivi i želi da ih promeni


Korisnici, koji su prihvatili Inbox, neće morati da previše brinu. Funkcije koje je Inbox premijerno implementirao, kao što su Smart Reply, Smart Compose i Follow-ups, već su prisutne u Gmailu, tako da se ne očekuje veći gubitak funkcionalnosti. Gmail interfejs je zapravo postao donekle nalik Inboxovom nakon redizajna, sa većim tasterima i ukupno prilagođenijim izgledom.

Ovakav potez će verovatno najviše smetati korisnicima kojima se Inbox sviđao kao mesto za isprobavanje novih funkcija, koje Gmail nije nudio ranije. Međutim, ukoliko Google bude nastavio da implementzira eksperimentalne servise i funkcije u Gmail, korisnici neće primetiti nedostatak Inboxa na tržištu.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

vladat1 Član postova: 4450
Ako nastave da me ovako nerviraju prećiću 100% na "Proton" a oni neka se slikaju sa inovacijama. Trebalo bi da korisnicima ostave izbor.
gavra the black Novi član postova: 60
idioti glupi, jedino što sam baš voleo

Apple je blizu toga da iporuči svoj dvomilijarditi iOS uređaj

Pojavili se detalji o specifikacijama OnePlus 6T telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509