Google implementirao novi interfejs u pretrazi slika

Google je u prethodnih nekoliko nedelja testirao Image Search, sa novim interfejsom sa relevantnijim rezultatima pretrage, a sada je funkciju omogućio svima. Pretraga slika sada prikazuje nekoliko rezultata sa odgovarajućim terminom kao thumbnailove, vidljive iznad svih pronađenih slika. Ranije, samo su bili izlistani rezultati pre

Google je u prethodnih nekoliko nedelja testirao Image Search, sa novim interfejsom sa relevantnijim rezultatima pretrage, a sada je funkciju omogućio svima. Pretraga slika sada prikazuje nekoliko rezultata sa odgovarajućim terminom kao thumbnailove, vidljive iznad svih pronađenih slika. Ranije, samo su bili izlistani rezultati pretrage, a thumbnailovi su bili vidljivi kada se mišem pređe preko linkova. Sada, prvih nekoliko slika za odgovarajuću pretragu je prikazano sve vreme, što bi korisnicima trebalo da pomogne u sužavanju pretrage ili da pronađu nešto drugo što ih interesuje na osnovu predloženih rezultata.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi