Google i LG naredne godine donose Project Tango tablet

Tokom Google I/O konferencije, kompanija Google je objavila da sa LG-om radi na Project Tango tabletu, koji bi trebalo da bude lansiran naredne godine.

Tokom Google I/O konferencije, kompanija Google je objavila da sa LG-om radi na Project Tango tabletu, koji bi trebalo da bude lansiran naredne godine. Google je tokom konferencije demonstrirao potencijal uređaja. Project tango tablet je još uvek u ranim fazama razvoja, ali prototip koji je prikazan ima veličinu od sedam inča, malu kameru sa širokim periferijalnim opsegom, kao i kameru za praćenje pokreta. Google je ove godine prezentovao Project Tango, zajedno sa Android-baziranim smartfon prototipom i paketom za programere koji dolazi sa 3D senzorima. Mogućnosti ove tehnologije su brojne – od 3D skeniranja objekata, do pomaganja osobama oštećenog vida ili kreiranja virtuelne realnosti u igrama.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi