Greška

Došlo je do greške.

Google Home će se isporučivati od 4. novembra po ceni od 130 dolara

05.10.2016 11:11 | 4 Mobile
Google Home će se isporučivati od 4. novembra po ceni od 130 dolara

Google Home, kompanijin odgovor na Amazon Echo, imao je svoj zvaničan debi tokom Google I/O developer konferencije ranije ove godine. Od tada se vrlo malo moglo čuti o Google-ovom ličnom asistentu koji se aktivira glasom. Ipak, juče nam je kompanija na godišnjem hardverskom događaju konačno pružila nešto više detalja.

Google Home će koštati 130 dolara, a iako se u prodaji već nalazi preko Google online prodavnice, isporuke će početi 4. novembra. Baš kao i Amazon Echo, Google Home kombinuje bežični zvučnik sa setom mikrofona koji sluša vaš glas, odnosno glasovne komande. Na Home uređaju postoji i mute taster kao i četiri LED diode na vrhu uređaja kako biste znali kada vas sluša, ali na njemu nećete naći nikakve fizičke tastere.

Iz razloga što je Google želeo da Home bude nešto što je lako postaviti u dnevnu sobu, možete da izaberete Home u različitim bojama što će pomoći da se Home uklopi u dizajn dnevne sobe. Ipak, ono što je posebno interesantno je ponovo vezano za Google Assistant. Na ekranu, on može da vam ponudi linkove, ali kada je u pitanju Home uređaj, Google Assistant će vam pročitati odlomke iz Google pretrage.

Google najavio Chromecast Ultra, 4K verziju svog uređaja za streaming (video)

Izvor: Techcrunch

Poštar Član postova: 985
posle ovog ide G-wc solja koja analizira vase fekalije i putem google assistanta Vam gura reklamu za suplemenete ispisanu na toalet papir...oh wait, NSA to ne zanima.
(zapravo, kad bolje razmilsim, mozda i prodje, ako imate tragove svinjetine u fekalijama, niste interesantni )
ABET Users postova: 13912
Mirosoft jos nema hardver u ponudi ali tu je digitalna sekretarica. Guglov Asistent, Gordana, Siri, Alexa. Jel ima jos koji?
Ja sam blizi lepljenju izolir trake preko web kamere nego kupovini digitalnog batlera.
stopke Član postova: 3923
Hoću da vidim i Microsoftovo rešenje pa da biram !

Google Pixel telefoni nisu vodootporni

Tri nedelje nakon objave, iOS 10 već na više uređaja nego iOS 9

10104
10105
10106
10107
10108
10109