Google Hangouts ekstenzija za Microsoft Outlook

Nova ekstenzija će Microsoft Outlook korisnicima omogućiti da učestvuju u Hangouts razgovorima, a za ovo neće morati da izdvajaju dodatne troškove.

Google je predstavio potpuno novi plug-in koji donosi funkciju Google video poziva (Google Hangouts) u Outlook, kao i Chromeboxove. Nova ekstenzija će Microsoft Outlook korisnicima omogućiti da učestvuju u Hangouts razgovorima, a za ovo neće morati da izdvajaju dodatne troškove i doplaćuju za Google Apps for Business nalog. Mogućnost da se priključe, uređuju, planiraju i koriste sadržaj na Hangoutsu, sada može biti i deo Outlook kalendara i maila, ali u paket neće biti uključena chat integracija. Moguće je inicirati kontakt sa Outlook i Google app korisnicima. Google navodi da je najbitnija stavka ovog plugina omogućavanje poslovnim subjektima da na lakši način iskoriste potencijale Chromeboxa za video sastanke. Funkcija “video call names” je takođe deo ovog paketa, a korisnici funkciji mogu da pristupe iz Chromeboxa.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi