Google Glass Enterprise Edition se pojavio na eBay

Izveštaji koji su se pojavljivali prošle godine ukazivali su nam da će najmanje jedna verzija Google Glass naočara biti nazvana Enterprise Edition

Google i dalje radi na sledećoj generaciji Google Glass naočara. Izveštaji koji su se pojavljivali prošle godine ukazivali su nam da će najmanje jedna verzija Google Glass naočara biti nazvana Enterprise Edition, što je ime koje nam sugeriše da će više biti za poslovnu upotebu nego za potrošače. Još uvek je nejasno kada će Google ozvaničiti ovaj uređaj, ali imajući u vidu da nam se približava Google I/O događaj, ne bi bilo iznenađenje da tada vidimo više detalja.
U međuvremenu je na eBay sajtu primećeno nešto što bi moglo da bude Google Glass Enterprise Edition. Iako ne možemo potvrditi da je zaista u pitanju poslovna verzija Google naočara, dizajn je prepoznatljiv. Na fotografiji bi mogao da bude i prototip naočara na kojima Google trenutno radi, a mi u ovom trenutku ne možemo da saznamo specifikacije ili cenu predstojećih Google Glass.
FCC otkriva dizajn za novi Google Glass
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi