Google glasovna pretraga dolazi sa “No I Said” korektivnom funkcijom

Dodata je komanda koja će korisniku omogućiti da prepravi reč koju Google nije dobro čuo. Sve što korisnik treba da kaže sada jeste "No I Said", praćeno rečju koju je korisnik imao na umu.

Google glasovna pretraga je sigurno jedna od najtačnijih i od onih sa najboljim odzivom, koje trenutno postoje na tržištu. Ipak, postoje situacije kada Google glasovna pretraga ne može da se snađe i prepoznaje pogrešne reči. Dobra vest je da je Google implementirao novu funkciju, kojom ćete izbeći potrebu da pretragu počinjete skroz ispočetka. Dodata je komanda koja će korisniku omogućiti da prepravi reč koju Google nije dobro čuo. Sve što korisnik treba da kaže sada jeste “No I Said”, praćeno rečju koju je korisnik prvobitno imao na umu. Iako se nekim korisnicima ovo čini kao trivijalna funkcija, radi se o prilično zgodnoj opciji koja će značajno poboljšati korisničko iskustvo. Funkcija trenutno radi i na Android i na iOS verzijama zvanične Google Search aplikacije.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi