Greška

Došlo je do greške.

Google Files Go! aplikacija za upravljanje fajlovima dostupna svima

05.12.2017 11:45 | 0 Software/Web
Google Files Go! aplikacija za upravljanje fajlovima dostupna svima


Google je objavio svoju najnoviju Android aplikaciju za upravljanje fajlovima, pod nazivom Files Go! Aplikacija je bila dostupna u beta fazi od prošlog meseca, ali samo određenom broju korisnika, a sada je dostupna svima.

Files Go! omogućava Android korisnicima da na lakši način oslobode prostor na svojim uređajima, urade backup podataka na "cloud", podele aplikacije sa drugima, ili čak "oflajn". Ovo je jedna od aplikacija iz Google Oreo 8.1 (Go edition) ponude, koja predstavlja svedeniju verziju Androida, a namenjena je slabijim uređajima koji se nude u zemljama u razvoju.

Aplikacija će takođe biti od koristi onima koji se trenutno oslanjaju na "third-party" aplikacije za organizovanje fajlova, koje se često plaćaju ili su pretrpane reklamama. Files Go! može da nudi i informacije o tome koliko prostora možete osloboditi iz cache-a aplikacija, nekorišćenim aplikacijama, velikim i preuzetim fajlovima. Takođe, premeštaće fajlove na SD kareticu ukoliko postoji na uređaju.


Još jedna funkcija je i mogućnost deljenja fajlova dok niste povezani na internet, kreiranjem hotspota za povezivanje i prenos fajlova preko Bluetooth-a.

Google Files Go! aplikacija za upravljanje fajlovima je dostupna korisnicima preko Google Play Store-a, a zahteva Android 5.0 ili noviji operativni sistem.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

Intelov plan za 2018. godinu otkriva Cascade Lake-X procesor

BenQ predstavio GW2480, 23.8-inčni Full HD monitor

10504
10505
10506
10507
10508
10509