Google Duo donosi deljenje ekrana na Android

Google Duo je postao jedna od najpopularnijih aplikacija za video pozivanje na Androidu

Google Duo je postao jedna od najpopularnijih aplikacija za video pozivanje na Androidu, još od svog debitovanja 2016. godine. Aplikacija sada donosi retku funkciju na mobilnoj platformi: deljenje ekrana.Najnovija verzija Google Duo apliakcije stiže sa opcijom deljenja onoga što je prikazano na ekranu telefona, dok je korisnik u video pozivu, omogućavajući drugoj osobi da bude u toku u realnom vremenu.Dok ste u video razgovoru, deljenje ekrana se može aktivirati preko nove ikonice, iznad kamera ikonice s leve strane. Kada se pritisne, pojaviće se upozorenje, koje obaveštava o tome da će Duo početi da snima sve što se nalazi na ekranu. Nakon što korisnik izabere da nastavi, aplikacija će početi da prikazuje početni ekran.
duo2.jpgDeljenje ekrana je uključeno u verziju 34 Duo aplikacije, koja postepeno pristiže korisnicima. Rani korisnici primećuju neke bagove, poput nemogućnosti da vide displej onoga ko deli ekran, ali se očekuju ispravke ovog i drugih bagova u budućnosti.Izvor: SlashGear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi