Greška

Došlo je do greške.

Google Duo bi uskoro mogao stići na tablete

30.12.2017 10:26 | 0 Software/Web
Google Duo bi uskoro mogao stići na tablete


Trenutno, Google Duo aplikacija za video pozivanje je limitirana na mobilne telefone, što znači da je nije moguće koristiti na tabletima (bar ne zvanično). Međutim, izgleda da Google radi na tome da Duo donese i na tablete, sudeći prema tvitu jednog od developera aplikacije.

Džastin Uberti, koji je glavni inženjer duo aplikacije, odgovorio je na tvit korisnika koji se raspitivao o donošenju tablet podrške za Duo. U odgovoru, Uberti je napisao: "Ostanite u toku". Ovo ne predstavlja potvrdu, ali istovremeno i ne odbacuje mogućnost da će se Duo pojaviti na tabletima.

Trenutno je Duo povezan sa telefonskim brojem korisnika, ali s obzirom na to da aplikacije kao što su Skype, Hangouts i FaceTime mogu da rade na različitim uređajima, nije teško zamisliti i Duo u istom okruženju. Širenje Duo podrške na tablete će poboljšati prihvaćenost aplikacije, a korisnici koji upotrebljavaju video pozivanje na tabletima će imati više opcija izbora. Duo je prilično dobro prihvaćena aplikacija, zbog dobrog odziva i prilagodljivog korisničkog interfejsa.

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Gotovo 67.000 ljudi u Južnoj Koreji želi da tuži Apple

Core i3 8130U (Kaby Lake-R) procesor za laptopove dobija Turbo opciju

10504
10505
10506
10507
10508
10509