Greška

Došlo je do greške.

Google Drive testira puni oflajn mod za skladište u Chrome-u

25.06.2019 10:15 | 0 Software/Web
Google Drive testira puni oflajn mod za skladište u Chrome-u


Cloud servisi mogu biti dobro rešenje za skladištenje podataka, sem ukoliko ne dođete u situaciju da morate da pristupite bitnim fajlovima a nemate dobru internet konekciju. Kao rešenje za ovaj problem, Google je predstavio oflajn mod za Documents, Slides i Spreadsheets.

Kompanija trenutno prima prijave za novu betu, koja će omogućiti testerima da obeleže fajlove koji nisu iz Google familije a za koje žele oflajn pristup. Nažalost, trenutno samo G Suite organizacije se mogu prijaviti kako bi bile deo ovog testiranja, a one koje uđu u ranu fazu testiranja funkciju mogu da iskoriste samo ukoliko koriste Chrome pregledač. Potrebno je da omoguće oflajn mod u okviru Drive ili Docs podešavanja, a potom da se loguju u nalog povezan sa odobrenom G Suite organizacijom, nakon čega mogu da dobiju opciju čuvanja oflajn fajlova.
Google ističe da trenutna verzija funkcije ne radi uz Chrome OS, ali se radi na tome da u budućnosti stigne i na ovu platformu. Za sada nije poznato da li će opcija stići i u druge browsere, izuzev Chrome-a.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pronađeno preko 2000 opasnih aplikacija u Google Play Store-u

Dostupne prve javne bete za iOS 13, iPadOS i macOS Catalina

10504
10505
10506
10507
10508
10509