Google dodaje touch funkcije u Chrome

Google se sprema da doda brojne touch funkcije u svoj Chrome brauzer, i to možemo videti u najnovijoj Canary verziji. Nova slide-to-navigate funkcija je upravo dodata i ona vam omogućava da se prebacujete levo ili desno kako bi išli unazad ili unapred na web stranicama. To je gotovo identična funkcija onoj koja se može

Google se sprema da doda brojne touch funkcije u svoj Chrome brauzer, i to možemo videti u najnovijoj Canary verziji. Nova slide-to-navigate funkcija je upravo dodata i ona vam omogućava da se prebacujete levo ili desno kako bi išli unazad ili unapred na web stranicama. To je gotovo identična funkcija onoj koja se može naći na Internet Explorer 10 pregledaču na Windowsu 8. Pinch-to-zoom je nešto sa čime Google takođe eksperimentiše u ovom trenutku, i ona radi baš kao što i očekujete, a to je zumiranje web sajtova korišćenjem prstiju. Na Windowsu 8, Google će takođe podržavati tastaturu preko celog ekrana u desktop verziji, prikazujući je kada pritisnete na traku adrese ili okvire za tekst. Ove nove funkcije, koje su još uvek u test fazi, pomoći će Chrome-u da se lakše koristi na modernom hardveru.
Chrome touch funkcije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi