Greška

Došlo je do greške.

Google dodaje novi Explore UI u Chrome za Android

15.10.2018 09:15 | 0 Software/Web
Google dodaje novi Explore UI u Chrome za Android


Google Chrome će uskoro dobiti potpuno novu Explore funkciju na Android ueđajima, s obzirom na to da je razvoj novog korisničkog interfejsa u punom jeku. Novi Explore tab za Chrome je trenutno u fazi testiranja, koje Google sprovodi na Android uređajima ali zahteva neke modifikacije u aplikaciji pre nego što korisnik može da ga upotrebi.

Explore UI nudi novi način na koji Chrome korisnici mogu da otkriju sadržaj koji bi im mogao biti zanimljiv. Dolazeća funkcija će omogućiti brz pristup sajtovima koji bi se mogli svideti korisniku. Trenutno, Explore UI tab prikazuje veliki broj indijskih sajtova, ali je ovo samo za potrebe testiranja.

 

Pogledajte još: Zašto Google izbegava da pominje Android?


Ukoliko imate najnoviju verziju Chrome-a za Android, potrebno je da odete u chrome://flags u browseru, potražite "explore" i izaberete "Explore websites" zastavicu kada se pojavi u pretrazi. Potrebno je odobriti ovu funkciju, a potom ponovo pokrenuti Chrome. Nakon ovoga, Explore interfejs bi trebalo da se pojavi kada se otvori nova tab stranica.

Iako je Google već omogućio funkciju u stabilnoj verziji Chrome-a za Android, ovo i dalje nije garancija da će novi Explore UI izaći iz svoje eksperimentalne faze.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Gigabyte RTX 2080 GAMING OC White grafičke karte stižu uskoro

Preko 75% svih Google Pixel telefona je ažurirano na Android 9 Pie

10504
10505
10506
10507
10508
10509