Google: dajte ime novom Androidu

Google Opinion Rewards anketa je pokrenuta kako bi se lakše pronašlo ime sledećeg Android slatkiša, a samim tim i ime nove verzije platforme

Google Opinion Rewards anketa je pokrenuta kako bi se lakše pronašlo ime sledećeg Android slatkiša, a samim tim i ime nove verzije platforme. To će biti sledeća verzija mobilnog operativnog sistema, a po svemu sudeći, ovog puta će korisnici to odlučiti.
Ovaj metod pronalaženja imena je nagovešten prošle godine kada je direktor Google-a Sundar Pičai bio u Indiji. On je tada napomenuo da bi novi Android mogao da bude nazvan po jednom indijskom dezertu, ali videćemo da li će se to i dogoditi. U decembru 2015. godine Pičai je poručio da će Google napraviti online anketu u vezi imena novog Androida, i poručio Indijcima da ukoliko svi glasaju, može da se ostvari ideja.
Koja ukusna hrana vam padne na pamet kada se pomene slovo N? Tu je i izbor, a moguće se opredeliti za jedno od sledećih imena:
Gotovo svaki iPhone donosi enkripciju, naspram svega 2 posto Android telefona
– Napoleon
– Nut Brittle
– Nachos
– Nori
– Noodles
– Nougat
– Neapolitan Ice Cream
Izvor: Slashgear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi