Google Assistant uskoro na tablet i starijim Android telefonima

Kompanija je objavila da planira da donese Google Assistant na starije Android telefone, kao i na Android tablet uređaje.

Lepa vest za korisnike koji ne poseduju Pixel ili Nexus uređaj, jeste da Google planira da neke od funkcija koje implementira Android 8.0 Oreo donese i na starije uređaje.Kompanija je objavila da planira da donese Google Assistant na starije Android telefone, kao i na Android tablet uređaje. Prema objavi kompanije, od telefona do zvučnika, pametnih satova i drugih uređaja, Google Assistant je već dostupan na različitim uređajima i na više jezika. Sada stže i na Android tablete sa Android 7.0 Nougat i 6.0 Marshmallow softverom, kao i na telefone sa 5.0 Lollipop softverom.Google ističe da je objava Asistanta već počela i da funkcija pristiže na uređaje u različitim zemljama širom sveta, dok na tablet stiže u predstojećim nedeljama.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi