Google Android Wear pametni satovi bi mogli da izgledaju ovako

Prema izveštaju, u izradi su dva pametna sata; veći pod imenom Angelfish koje će imati premium opcije kao što su LTE konekcija i GPS, dok će manja varijanta pod imenom Swordfish verovatno biti i jeftinija

Do sada smo čuli da Google radi na prototipima dva Android Wear pametna sata koje nose kodna imena Angelfish i Swordfish. Do sada su izvori samo objavljivali nejasne opise uređaja, ali danas imamo rendere satova koji pokazuju kako bi uređaji mogli da izgledaju.
googleAV.jpg
Prema izveštaju, u izradi su dva pametna sata; veći pod imenom Angelfish koje će imati premium opcije kao što su LTE konekcija i GPS, dok će manja varijanta pod imenom Swordfish verovatno biti i jeftinija. Današnje fotografije su renderi izrađeni na osnovu izvornog materijala (fotografija uređaja ili samih uređaja), kako bi zaštitile izvor od originala.
Oba uređaja imaju savršeno okrugle displeje, što znači da će ivice morati da budu deblje nego što je slučaj kod Moto 360 modela. Angelfish navodno neće koristiti Google-ov MODE, dok će ga Swordfish koristiti. Angelfish će navodno biti deblji, kako bi u njega mogao da stane LTE hardver i veća baterija.
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi