Greška

Došlo je do greške.

Google Workspace je sada besplatan za sve korisnike

14.06.2021 14:20 | 0 Software/Web
Google Workspace je sada besplatan za sve korisnike


Neki Google proizvodi već izvesno vreme su podeljeni između standardnih korisnika i onih koji rade u poslovnim okruženjima. Jedan od njih je i Google Workspace (ranije poznat kao G Suite), koji je bio dostupan samo onima sa enterprise profilom. To je promenjeno, jer je Google objavio da će Workspace sada biti dostupan za sve korisnike.

Ovo znači da će sve funkcije, koje su ranije bile zaključane iza enterprise profila, biti dostupne svima koji imaju Google nalog. Ostaje da se vidi koliko će ovo biti od značaja korisnicima. U najvećoj meri, Google softver i servisi kao što su Drive, Docs, Sheets, Meet i drugi su korisnicima već bili dostupni bez obzira na to da li su imali standardni ili enterprise pristup.

Naravno, ovo ne znači da Google odustaje od svojih planova za poslovne/enterprise korisnike. Kompanija i dalje radi na tome da bude korisna firmama, a to dokazuje i objava Google Workspace Individual servisa koji stiže sa nekim ekskluzivnim funkcijama i usmeren je ka vlasnicima malih preduzeća.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung odbacuje navode o odlaganju Galaxy S21 FE proizvodnje zbog nestašice čipova

AMD Zen 4 bi mogao imati do 128 jezgara na jednom podnožju

10504
10505
10506
10507
10508
10509