Greška

Došlo je do greške.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

26.11.2022 19:28 | 0 Software/Web
Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

Google je objavio neka manja, ali veoma zgodna, poboljšanja za Workspace. Uskoro, kada primite ili se pridružite pozivu na Google Meet-u ili započnete prezentaciju na njemu, imaćete mnogo lakši pristup i mogućnost da sa učesnicima poziva ili nekog poslovnog sastanka, podelite datoteke i fajlove iz Google Docs, Sheets ili Slide-a. Praktično svim učesnicima u konverzaciji možete odobriti pristup datoteci ili dotični fajl ograničiti određenim učesnicima diskusije. Takođe, postoji opcija kolaboracije tj da svi možete istovremeno sarađivati na izradi dokumenta, tabele ili prezentacije dok ste u razgovoru.

Drugo poboljšanje se tiče Gmail pošte. Google kaže da će uzeti u obzir sve vaše skorašnje Gmail pretrage kako bi poboljšao rezultate “search-a” kada koristite uslugu elektronske pošte na internetu. Kompanija kaže da će ovo učiniti vaše rezultate pretrage Gmail-a relevantnijim i kontekstualnim.

Na kraju, postoji  funkcija koja poboljšava rad sa tabelama, a koja će omogućiti korisnicima da promene veličinu bočne pivot editor tabele. Ovo bi trebalo da bude korisno kada su nazivi nekih kolona ili polja pivot tabele, jednostavno predugačka, a želite da prikažete ceo tekst.

googleworkspace2.pngGoogle kaže da će navedena poboljšanja biti dostupna svim korisnicima Workspace-a i G Suite-a u narednih 15 radnih dana. Kompanija je nedavno najavila pogodnosti nadogradnje na individualni plan korišćenja Workspace-a i to povećanjem količine skladišnog prostora sa 15 GB na 1 TB, bez dodatnih troškova za korisnike! 

Saga o pripajanju Activisiona pod okrilje Microsofta se nastavlja, u pitanju su veliki interesi

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

10504
10505
10506
10507
10508
10509