Greška

Došlo je do greške.

Google Search će sada prikazivati 6 strana rezultata pretrage umesto jedne

06.12.2022 16:33 | 0 Software/Web
Google Search će sada prikazivati 6 strana rezultata pretrage umesto jedne

Kontinualni skrol je na mobilnoj verziji Chrome pregledača za Google Search rezultate uveden krajem prošle godine, kako bi omogućio da ne morate da klikćete na narednu stranu da biste videli više. Sada ova kompanija planira da isti princip uvede i na desktop verzije pretraživača.

Novi skrol deluje kao beskonačni, ali se u stvari radi o učitavanju 6 strana rezultata, dajući vam šansu da vidite dovoljno predloga vaše pretrage pre nego što imate potrebu da kliknete na next. Sada desktop Chrome prikazuje deset rezultata, plus sponzorisane linkove i vesti, ukoliko se radi o takvoj pretrazi. Ukoliko koristite Google na pametnom telefonu, ovo bi trebalo da vam bude poznato.

shutterstock_2031053153.jpg

Izvor: Shutterstock

Google je potvrdio da je počeo sa implementacijom ove funkcije u desktop verziju Chrome pregledača, kako bi iskustvo pretrage bilo konzistentnije na svim uređajima i platformama. Sa kontinualnim skrolom možete da vidite više rezultata uz manje klikova, što vam, kako Google kaže – daje više informacija u jednoj pretrazi. Za sada se nova funkcionalnost prvo implementira za pretrage na engleskom jeziku u SAD, ali će uskoro biti dostupna i na drugim tržištima.

Bio je HBO, pa HBO Go, onda HBO Max, a sada ostaje samo Max

Xiaomi isporučio 300 miliona Redmi Note telefona ove godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509