Greška

Došlo je do greške.

Google Play prodavnica dodaje uočljivije dugme za proveru ažuriranja aplikacije

05.12.2021 10:25 | 0 Software/Web
Google Play prodavnica dodaje uočljivije dugme za proveru ažuriranja aplikacije

 

Ažuriranja na strani servera su uobičajena za Google Play prodavnicu, a trenutno je još jedno namenjeno korisnicima. Nekim korisnicima je Google Play prodavnica dodala mnogo intuitivniji način za proveru ažuriranja.

Dostupna u Play prodavnici > Podešavanja > Osnovni podaci, ova nova opcija se jednostavno nadograđuje na postojeću funkcionalnost. Za neke korisnike, dugme „Ažuriraj Play prodavnicu“ pojavljuje se ispod verzije Play prodavnice kako bi se korisnicima omogućilo da lako provere da li postoji nadogradnja na tržište aplikacija, javlja 9to5Google.

 

Screenshot_20211204223240_GooglePlayStore.jpg 

 

Pre ove promene, Play prodavnica je takođe nudila metod provere ažuriranja sopstvene aplikacije, ali nije bio baš intuitivan. Dodirom na broj verzije prodavnice pokrenuće se provera ažuriranja dostupnih za aplikaciju, ali pošto nije bilo jasnih naznaka ove funkcije, većina korisnika nije bila svesna da postoji.

Ovo istaknutije dugme svakako čini očiglednijim da korisnici mogu, u stvari, da provere da li postoje ažuriranja za samu Play prodavnicu, ali ovo još uvek nije široko rasprostranjeno. Nadamo se daće u narednim danima ova opcija stići svima, baš kao što je i nama, kao što se vidi na gornjoj slici.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Xiaomi Redmi K50 serija bi trebalo da bude lansirana u februaru 2022.

Red Hat-ov CentOS Stream 9 Linux je stigao

10504
10505
10506
10507
10508
10509