Greška

Došlo je do greške.

Google Play otkrio najpopularnije Android aplikacije i igre u 2022. godini

02.12.2022 15:07 | 0 Software/Web
Google Play otkrio najpopularnije Android aplikacije i igre u 2022. godini

Kao i svake godine, Google voli da se pohvali i malo promoviše svoje popularne igre i aplikacije. Ove nagrade posmatraju sve aplikacije i igre sa Play Store i njihovu popularnost u 2022. godini.

Nagrade se dodeljuju posebno aplikacijama i posebno igrama, a onda se one dalje dele na kategorije. Pretpostavljamo da ste čuli za većinu aplikacija i igara, a i ako niste, topla preporuka je da bacite pogled, jer je ovo idealna prilika da otkrijete nove korisne i zabavne aplikacije i igre.

Najbolja aplikacija ove godine je Dream by Wombo, alat koji se oslanja na veštačku inteligenciju koji brzo kreira umetnička dela na osnovu tekstualnog opisa. Korisnički izbor za najbolju aplikaciju je nova platforma, odnosno društvena mreža BeReal, u kojoj korisnici treba da dele slike koje su uslikali u toku dana.

Očekivano, najpopularnija igra je Apex Legends Mobile, koja je i prvi izbor korisnika, a tu su i aplikacije kao što je PetStar (najzabavnija), Breathwrk (najbolja za lični razvoj), Todoist (za nosive uređaje) i Pocket (za tablete), kao i mnoge druge.

Pogledajte zanimljiv video ispod i javite nam u komentarima koje aplikacije vi najviše koristite i koje igre najviše igrate.

Izašao je zvanični trejler za (sad) najveći blokbaster naredne godine

Kinezi prvi započeli proizvodnju 232-slojne 3D NAND memorije, pre zvučnih imena kao što su Samsung, SK Hynix i Micron

10504
10505
10506
10507
10508
10509