Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel Buds su kompanijine prve bežične slušalice

05.10.2017 09:55 | 6 Hardver
Google Pixel Buds su kompanijine prve bežične slušalice

Google brendirane slušalice će uskoro biti dostupne u prodaji. Kompanija je objavila da će svoje bežične slušalice, pod nazivom Pixel Buds, na tržište doneti ove jeseni.

Cirkularne Pixel Buds slušačice imaju podršku za kontrolu pokretom, uključujući svapovanje i dodire za menjanje pesama, odgovaranje na telefonske pozive ili podešavanje nivoa zvuka. Dodirivanje desne slušalice pokreće ugrađeni Google Assistant, koji se može koristiti za pronalaženje pravca kretanja, podešavanje podsetnika ili pristup muzici i porukama.

Slušalice sa jednim punjenjem mogu da traju do pet sati, a dostupne su u crnoj, beloj i plavoj boji. Uz slušalice stiže i odgovarajuće kućište/punjač, sa 620mAh baterijom. Ovo obezbeđuje do 24 sata slušanja sadržaja i puni slušalice preko USB-C porta.

Google Pixel Buds slušalice će se prodavati po ceni od 159 dolara, a trebalo bi da počnu da se isporučuju za šest do sedam nedelja.

Izvor: The Verge

Proday Član postova: 14750
Citiram korisnika: yooyoČak i da je samo kanap to je bolje nego ništa... Obe Apple bubice ispadaju i lako se gube. Ove će teže da se izgube. Jedna od zanimljivih mogućnosti je prevođenje... Sa ovim slusicama možete dobiti prevod onoga što sagovornik govori.Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Bragi dash pro je ponudio to prevođenje na 40 jezika još pre par meseci a slušalice su 25 u glavu za ovo čudo!Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Boris Lozac Član postova: 20371
Pusti to gubljenje, i dalje nije to to, plus ne ispadaju uopste tako lako, par skejtera sto pratim ih furaju i ne ispadaju ni pri vecim doskocima.. Mnogo je kulje kad nema kabla, a ove jos izgledaju i kao slusni aparati..
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
yooyo Moderators postova: 10813
Čak i da je samo kanap to je bolje nego ništa... Obe Apple bubice ispadaju i lako se gube. Ove će teže da se izgube.
Jedna od zanimljivih mogućnosti je prevođenje... Sa ovim slusicama možete dobiti prevod onoga što sagovornik govori.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Proday Član postova: 14750
Ja i dalje ne kontam jel ovo između bubica kabel ili samo veza da se ne izgube? Ako je kabel, onda su najmanje bežične
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ivan Neregistrovan korisnik
Žao mi je što javnost nije upućena u dešavanja, ali ovo je glupost. Sva ta bežična tehnologija je moguća bila još u doba nastanka telekomunikacija, ali neko nije mogao oda se ovajdi. Inače, kao što Peter Diamandis i Elon Musk promovišu, tehnologija bi trebalo biti sve jeftinija i jeftiija i tako svima dostupna. Tako da 160 dinara je pristupačna cena...ali 160 dolara?

Predstavljena druga generacija Pixel telefona - Pixel 2 i Pixel 2 XL

Samsung HMD Odissey predstavlja najnovije Windows iskustvo mešovite realnosti

10203
10205
10206
10207
10208
10209