Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel 3 XL procurela fotografija otkriva ogroman notch

21.09.2018 22:17 | 0 Mobile
Google Pixel 3 XL procurela fotografija otkriva ogroman notch


Nedavno, nakon meseci procurelih informacija, pojavile seu se prvi zvanični Pixel 3 i Pixel 3 XL renderi. Dizajn je nažalost bio skriven poprilično nezgrapnim zaštitnim maskama. Međutim, zahvaljujući najnovijim procurelim fotografijama Pixel 3 XL modela, imamo još jedan uvid u to šta nam Google sprema.

Kao što je i više puta ranije izveštavano, veći Pixel 3 XL izgleda veoma slično prošlogodišnjem modelu kada je poleđina u pitanju, a ovo je zahvaljujući dvobojnoj konstrukciji. Tu je i dalje Google "G" logo, kao i senzor otiska prsta u sredini. Prateći korake prethodnih Pixel telefona i Pixel 3 XL ima samo jednu kameru na poleđini.


Pogledajte još: Google Pixel 3 modeli bi se mogli pojaviti u ovim varijantama boja


Ipak, s prednje strane se mogu primetiti značajno veće razlike između Pixel 3 XL i prošlogodišnjeg modela. Ovo je najviše zahvaljujući gornjem izrezu u ekranu, koji je prilično veliki. Notch integriše sistem sa dve kamere i jedan od dva prednja stereo zvučnika (drugi je smešten u donji okvir). Još jedan detalj koji potvrđuje dojavljivač koji je objavio fotografije, jeste prisustvo SIM slota u dnu i power tastera u boji mente. Uređaj neće imati 3.5mm priključak za slušalice, a umesto njega će koristiti USB Type-C port i Bluetooth konekciju.

pixel2_12.jpg


Već neko vreme se govori o tome da su sve dosadašnje procurele informacije i fotografije o Pixel 3 telefonima deo smišljene marketinške kampanje i da se možda ne radi o onome što ćemo videti 9. oktobra, kada se očekuje predstavljanje Google Pixel 3 linije.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novo partnerstvo kompanija Lenovo i Amazon na polju tableta

Nokia 7.1 Plus se pojavio u CAD renderima i videu od 360 stepeni (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109