Greška

Došlo je do greške.

Google otkrio datum velikog hardverskog događaja, stiže Pixel 5

15.09.2020 08:44 | 0 Mobile
Google otkrio datum velikog hardverskog događaja, stiže Pixel 5

 

Google je potvrdio da je njegov godišnji hardverski događaj zakazan za 30. septembar u 11:00 PT (20:00 CET), koji će biti emitovan uživo.

Sudeći po pozivima upućenim novinarima, kompanija planira da objavi mnoštvo proizvoda, uključujući nove Pixel telefone, Chromecast sledeće generacije i pametni zvučnik.

Iako je Google već najavio Pixel 4a 5G i Pixel 5 početkom prošlog meseca, detalji su bili nejasni - pominjala se samo cena i dostupnost. Jedina razlika između Pixel 4a (koji je već objavljen) i Pixel 4a 5G je verovatno 5G povezanost. To znači da će fokus verovatno biti na Pixel 5-u.

Takođe je vrlo verovatno da je pametni zvučnik koji Google predstavlja novi Nest. Kada su slike zvučnika procurile još u julu, Google je odmah reagovao tako što je poslao svoju zvaničnu promotivnu sliku i video snimak uređaja.

 

Pogledajte još: Google Pixel 5 specifikacije ukazuju na Snapdragon 765G, 8GB RAM-a, veću bateriju

Bez ikakvih specifikacija za pravljenje rezervnih kopija vizuelnih elemenata, možemo samo zaključiti da će naslednik Google Home-a biti mnogo prenosiviji. To znači da nećete morati da ga držite priključenim da bi mogao da funkcioniše. Takođe se čini da je dostupan u dve boje: plavoj i sivoj.

Što se tiče novog Chromecasta, pa, te glasine su se pojavile još u martu. Interno poznat pod nazivom „Sabrina“, uređaj za striming navodno će napajati Android TV i biće opremljen fizičkim daljinskim upravljačem (za razliku od svojih prethodnika kojima upravlja pametni telefon). Kao i kod pametnih zvučnika, Google i dalje ostaje usko vezan za ono što može očekivati od svog uređaja sledeće generacije.

Izvor: Mashable

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Prestigio noviteti: ReVolt A1 bežični punjač i inovativna Click&Touch tastatura (video)

OnePlus 8T na novim renderima, mogao bi podržavati 65W Warp punjenje

10104
10105
10106
10107
10108
10109