Greška

Došlo je do greške.

Google objavio Gallery Go, svedeniju alternativu za Google Photos (video)

24.07.2019 18:30 | 0 Software/Web
Google objavio Gallery Go, svedeniju alternativu za Google Photos (video)


Gallery Go je nova aplikacija kompanije Google, a dizajnirana je kako bi korisnicima sa nepouzdanom internet konekcijom omogućila da organizuju i obrađuju svoje fotografije.

Poput Google-ove standardne Photos aplikacije, Gallery Go koristi machine learning za organizovanje fotografija. Razlika je u tome što je nova aplikacija kreirana za oflajn rad i zauzima svega 10MB prostora na telefonu.

Gallery Go predstavlja još jednu od svedenijih verzija aplikacija, koje kompanije objavljuju za tržišta u razvoju. Facebook ima "Lite" verziju svoje Facebook aplikacije, kao i Messenger i Instagram, dok Twitter ima Twitter Lite aplikaciju.


Google je nešto slično uradio na nivou operativnog sitema, sa Android Go verzijom, koji predstavlja svedeniji operativni sistem koji je dizajniran za rad na jeftinim telefonima, koji nemaju veliku procesorsku snagu.

Nova Gallery Go aplikacija je dostupna za preuzimanje preko Play Store-a, a za njeno pokretanje je potreban uređaj sa Android 8.1 Oreo ili novijim operativnim sistemom.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Predsednik Honora potvrdio da 5G telefon stiže u četvrtom tromesečju

Huawei skočio za 11 mesta na FORTUNE 500 listi za 2019. godinu

10504
10505
10506
10507
10508
10509