Greška

Došlo je do greške.

Google je objavio poslednju betu za Android 12

09.09.2021 09:42 | 0 Software/Web
Google je objavio poslednju betu za Android 12


Pre zvanične objave, korisnici imaju poslednju šansu da isprobaju Android 12. Google je objavio petu i finalnu betu za Pixel telefone (uključujući i Pixel 5a) i nekoliko eksternih uređaja, nudeći novi uvid u platformu pre nego što završena verzija bude objavljena.

Beta 5 je "release candidate build", sa uobičajenim ispravkama i poboljšanjima performansi u poslednjem minutu, tako da se ne očekuju veće izmene u odnosu na beta 4 i beta 3 verzije.

Kompletirani softver se očekuje u narednim nedeljama, prema navodima Google-a. Ukoliko se kompanija bude držala tradicionalnog pristupa, samo će vlasnici Pixel telefona dobiti Android 12 na startu.

 

Pogledajte još: Android 12 će omogućiti gejming i pre nego što se igra preuzme u potpunosti


Material You dizajn ostaje najveća izmena u Androidu 12, a uključuje ukupno osvežavanje interfejsa, fluidnije animacije i opcije boja koje se prilagođavaju pozadini. Biće dostupno i više funkcija privatnosti, uključujući i dodeljeni Privacy Dashboard, kao i tastere i indikatore za kamere i mikrofone.

Tu su i suptilnija poboljšanja, kao što je auto-rotacija za kameru, on-device search sistem koji omogućava pretragu sadržaja u sklopu aplikacija i drugo.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

BenQ EW3880R monitor krasi ultra-široka rezolucija i TreVolo zvuk

Ovako bi mogao izgledati iPhone 14 Pro Max - bez izreza i ispupčenja za kamere

10504
10505
10506
10507
10508
10509