Greška

Došlo je do greške.

Google izmenio pretragu fotografija, sa više detalja i novim dizajnom

07.08.2019 12:36 | 0 Software/Web
Google izmenio pretragu fotografija, sa više detalja i novim dizajnom


Google je ažurirao korisničko iskustvo pretrage fotografija na desktop platformi. Kompanija je preradila način na koji se fotografije pojavljuju kada se pretražuju u Google Images, a fotografije se sada pojavljuju u panelu sa desne strane ekrana umesto u mnogo većem panelu u dnu izabrane fotografije, kako je do sada bio slučaj.

Manje ažuriranje interfejsa bi trebalo da poboljša iskustvo pretrage i upoređivanja fotografija, posebno za one koji se oslanjaju na servis u svrhu istraživanja fotografija. Preview panel sa strane je zamrznut, dok rezultat pretrage može da se skroluje, što olakšava proces upoređivanja fotografija i traženja sličnih slika.
Kompanija je dodala i mogućnost pregleda većeg broja detalja fotografije, kao što su nazivi brenda, dostupnost, testovi/opisi proizvoda i drugo. Ovaj segment će pomoći maloprodaji i izdavačima, jer će korisnici imati lakšiu način da posete veb stranicu u potrazi za informacijama ili kada kupuju proizvod.

Nove funkcije, kao i mogućnost da developeri dodaju informacije na svoje fotografije proizvoda, deluju kao prvi koraci u Google-ovim namerama da omogući reklamiranje preko Google Images. Ovo je nešto o čemu je bilo govora u prošlosti i trenutno se testira od strane selektovanih korisnika i maloprodaje.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel sprema Pentium J5040 sa turbo klok brzinom od 3.2 GHz

Galaxy S7 i S7 Edge će nastaviti da dobijaju tromesečna ažuriranja

10504
10505
10506
10507
10508
10509