Greška

Došlo je do greške.

Goldmann Sachs analitičar: Većina kriptovaluta bi mogla izgubiti svu vrednost

08.02.2018 13:07 | 2 Biznis IT
Goldmann Sachs analitičar: Većina kriptovaluta bi mogla izgubiti svu vrednost

 

Investicioni gurui i finansijske kompanije su obično poznate po tome da "dodaju ulje na vatru" u trenucima kada situacija u industriji krene nizbrdo, a takav je slučaj i sada sa stanjem u kojem se nalaze kriptovalute.

Stiv Strongin, šef investicionog istraživanja kompanije Goldmann Sachs, je u svom nedavnom izveštaju istakao da većina digitalnih valuta najverovatnije neće preživeti u svojoj trenutnoj formi, te da bi investitori trebalo da se pripreme za to da će kriptovalutre izgubiti svu svoju vrednost, kako budu zamenjeni budućim konkurentima. Prema njegovim navodima, kriptovalute koje ne prežive će se naverovatnije trgovati po nultoj vrednosti.

Ovo je trend koji je uobičajen na tržištu kriptovaluta, jer većina alternativnih kriptovaluta pokušava da prati trend cena koje ima Bitcoin, ali je njihova vrednost značajno manja od Bitcoina, a samim tim i kredibilitet.

Prema navodima Strongina, današnjim kriptovalutama nedostaje dugoročnija održivost, a na ovo utiču spore transakcije, sigurnosni izazovi i visoke stope održavanja.

Izvor: TechPowerUp

Demius Users postova: 452
Spore transakcije su rešene, sigurnosni izazovi su takođe rešeni, a za problem visoke stope održavanja nisam upoznat, ali pošto je čovek je klasičan uzbunjivač i "mutikaša", ja ga i ne uzimam previše za ozbiljno.I zašto nam nije otkrio koje su te kriptovalute koje će po njemu na kraju preživeti, pa da grunemo sve iz slamarica u taj coin budućnosti, tj. u virtualni novčić koji obećava.

Nvidia GeForce GT 1030 GPU neprimetno dobio G-SYNC podršku

Nova Samsungova kamera navodno snima 4K video @120fps

10604
10605
10606
10607
10608
10609