Greška

Došlo je do greške.

God of War na PC stiže 14. januara 2022.

25.10.2021 12:54 | 0 Games
God of War na PC stiže 14. januara 2022.

 

Santa Monica Studio, kompanija za programiranje video igara, sa sedištem u Los Anđelesu i u vlasništvu PlayStation Studios, tvorac je veoma uspešne igre - God of War. Juče je ova kompanija objavila da će objaviti port za God of War za vlasnike računara, ulazeći na potpuno novo tržište.

Portovanje igre za PC će omogućiti hiljadama igrača da uživaju u priči o Kratosu i njegovim avanturama uz značajno povećanje kvaliteta grafike. Prema najavi kompanije, PC portovanje će omogućiti fino podešavanje grafičkih postavki, uključujući niz novih tehnologija koje će ga podržati. Neke bitne nadogradnje preko porta za konzolu uključuju izvorno 4K renderovanje i neograničenu brzinu kadrova.

 


 

Kompanija je navela da je vod ambijentalne okluzije nadograđen GTAO i SSDO tehnologijom, stvarajući jedinstvene vizuelne efekte. Pored toga, igra će sadržati podršku za NVIDIA super uzorkovanje dubokog učenja (DLSS) i Reflex tehnologiju niske latencije.

Kada su u pitanju kontroleri, igra će imati podršku za Sony DualSense i DualShock4 kontrolere. I na kraju, ali ne i najmanje važno, igrači na ultra širokim monitorima takođe imaju sreće, jer igra podržava format širine i visine 21: 9. Kako prenosi Techpowerup, ova igra će biti dostupna od 14. januara 2022. na Steam prodavnici.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Ako niste izvršili prednarudžbinu MacBook Pro uređaja, prilično ćete se načekati

Google Meet dodaje Audio Video Lock funkciju

10404
10405
10406
10407
10408
10409