Greška

Došlo je do greške.

Gmail stiže sa ažururanim dizajnom za Android i veb

13.08.2020 16:02 | 0 Software/Web
Gmail stiže sa ažururanim dizajnom za Android i veb


Tokom jula, Android korisnici na uređajima su počeli da viđaju novi tab u dnu interfejsa, koji im je omogućio pristup Meet video razgovorima. Taj tab bi uskoro mogao nuditi više funkcija G Suite korisnicima, nakon što je Google počeo da isporučuje redizajn radnog prostora koji je prikazao u julu. Novi dizajn Gmail pretvara u kompletnu alatku za saradnju, sa integracijom Chat, Docs, Rooms i Meet servisa.

Sa ažuriranim interfejsom, korisnici će dobitri pristup Google Chat i Rooms servisima (pored Meet-a). Potrebno je samo da se prebace na tab servisa na koji žele da koriste. Pored toga, Gmail koji je orijentisan na radno okruženje, će korisnicima omogućiti da otvaraju i zajedno obrađuju dokumente, bez potrebe za napuštanjem aplikacije.

 

Povezana vest: Android korisnici dobijaju integraciju Meet i Gmail servisa


Google je za Gmail predstavio i nove alatke i funkcije za produktivnost. Tu je mogućnost dodeljivanja grupnih zadataka, opcija o obaveštenjima o zadacima u Rooms i mogućnost pinovanja bitnih Rooms za one koji koriste više od jedne sobe.

Novo ažuriranje, sa pomenutim izmenama, stiže G Suite korisnicima na Androidu i vebu, a nema informacija kada će biti dostupno za iOS platformu.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy S20 Fan Edition se pojavio na Geekbenchu sa Exynos 990 čipom

Testirali smo Philips Brilliance 499P9 32:9 SuperWide monitor (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509