Greška

Došlo je do greške.

Gmail redizajn će integrisati Docs, Chat i Meet

15.07.2020 19:20 | 0 Software/Web
Gmail redizajn će integrisati Docs, Chat i Meet


Google je nedavno objavio da integriše svoj Meet servis za video konferencije sa Gmail aplikacijom, što je naišlo na određene kritike. Izgleda da je implementiranje Meet taba predstavljalo samo početak transformacije.

Developer Tahin Rahman je otkrio slajdove sa Google-ovog dolazećeg Cloud Next '20 događaja, koji pokazuju da Google planira da Gmail aplikaciju i sajt pretvori u produktivni hub, sa ugrađenim Meet, Chat, Docs i Rooms servisima.

g2_9.jpg

Za Gmail na mobilnim uređajima, redizajn označava predstavljanje donjih tabova koji omogućavaju prebacivanje između četiri sekcije: Mail, Chat, Rooms i Meet. Mail predstavlja regularnu sekciju za upravljanje elektronskom poštom; Chat omogućava instant razgovore sa saradnicima; Rooms donosi iskustvo grupnih razgovora; Meets omogućava pristup video konferencijama.

g3_4.jpg

Pomenute sekcije će stići i na Gmail web aplikaciju, ali će biti smeštene u sidebaru, gde su lako vidljive i pristupačne. Jedan od screenshotova pokazuje da će biti moguća saradnja na dokumentima direktno iz Gmaila, dajući pristup razgovorima, video-konferencijama i Google Docs, a sve u okviru iste veb aplikacije.

Nije poznato da li će ova verzija Google produktivnih alatki stići u potrošačku verziju Gmaila, s obzirom na to da su funkcije jasno usmerene ka preduzećima.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor nudi MagicBook 14 Special Bundle sa mesec dana pretplate na Microsoft 365 Personal

Xiaomi Redmi 9 recenzija (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509