Greška

Došlo je do greške.

Gmail proširuje funkcije menija preko desnog klika

12.02.2019 10:21 | 0 Software/Web
Gmail proširuje funkcije menija preko desnog klika


Gmail omogućava da se preko desnog klika na email poruku otvori kratka lista uobičajenih akcija, koje bi korisniku bile od značaja i koje bi želeo da koristi. Google je sada objavio da će proširiti opcije koje se nalaze u kontekstualnom meniju, kako bi se brzo odradila bilo koja akcija koja je potrebna.

Trenutno, moguće je pomerati, arhivirati ili izbrisati email, ili ga označiti kao pročitanog ili nepročitanog kada se uradi desni klik na njega. Kada prošireni meni bude postao dostupan korisnicima, oni će takođe moći da brzo odgovaraju ili prosleđuju email uz pomoć jednog klika.

gmail2_6.jpg


Biće moguća i pretraga sličnih mailova, uz pretragu preko drugih poruka istog pošiljaoca ili emailova sa istom temom. Prošireni meni će omogućiti i otvaranje više emailova u novom prozoru istovremeno, kao i brzo dodavanje oznaka za otganizovanje inboxa.

Nove opcije menija od danas će početi da dobijaju G Suite korisnici. Kompletni isporuka funkcija je planirana za 22. februar i biće potrebno tri dana da stigne svim korisnicima.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi razvija savitljivi displej sa partnerom iz lanca snabdevanja

Android Enterprise listing potvrđuje neke Nokia 9 PureView specifikacije

10504
10505
10506
10507
10508
10509