Greška

Došlo je do greške.

Glasovna kontrola stiže i za napajanja

07.02.2018 14:49 | 2 Hardver
Glasovna kontrola stiže i za napajanja


Proizvodi, kao što su Amazon Alexa i Google Assistant dokazuju da veštačka inteligancija umnogome može da poboljša kvalitet života ukoliko se koristi na pravi način. Danas se mogu koristiti glasovne komade za pokretanje alarma, pretragu najnovijih vesti, naručivanje hrane... a sada je putem glasa moguće kontrolisati i napajanje računara.

Preduslov za ovo je da imate neko od Thermaltake Toughpower iRGB PLUS napajanja, koja trenutno stižu u verzijama od 850W, 1050W, 1200W i 1250W. Sama napajanja zapravo nemaju u sebi ugrađene AI glasovne komponente, već je za sav posao zadužena kompatibilna mobilna aplikacija.

tt2.jpg

Uz DPS G mobilnu aplikaciju, korisnik preko telefona može da zadaje glasovne akcije, koje će se prevoditi u menjanje LED osvetljenja na napajanju i druge radnje vezane za LED. Ovde se funkcije glasovne kontrole i završavaju, jer ne postoje neke druge akcije koje bi se u ovom trenutku očekivale za kontrolu napajanja glasom.

Pored glasovne kontrole, DPS G aplikacija omogućava prikaz gomile podataka u vezi sa radom napajanja, kao i daljinsko gašenje PC-a. Korisna opcija je da će aplikacija obaveštavati korisnika o mogućim hardverskim problemima.

Cene Thermaltake Toughpower iRGB PLUS napajanja se kreću od 190 dolara za 850W model do 400 dolara za 1250W model, a karakteriše ih i Platinum i Titanium 80 PLUS sertifikacija.

Izvor: TechPowerUp

Sale Neregistrovan korisnik
Ha ha! Pa Thermaltake napajanja ne bi uzeo ni da mi doplate kolko ona vrede, a ne jos da njima dajem novac. Cuj glasovne komande i to ni manje ni vise nego LED osvetljenja? A da, cak i komp moze da se iskljuci daljinski, nemojmo slucajno da napravimo dva klika i pokret rukom!?

Samsung sprema Galaxy C10 Plus

Apple: iPhone X i 8 imaju hardversko ažuriranje koji sporečavaju probleme sa usporavanjem

10203
10205
10206
10207
10208
10209