Greška

Došlo je do greške.

Glasine sugerišu da Microsoft možda sprema Android telefon

17.07.2018 14:52 | 3 Mobile
Glasine sugerišu da Microsoft možda sprema Android telefon


Tokom razmene poruka sa agentom za podršku korisnicima, sajt Windows Latest je saznao da Microsoft možda radi na nečemu što je agent nazvao "nova linija telefona". U razgovoru sa agentom, postavljeno je pitanje o tome kada će se pojaviti novi Lumia telefoni. Konkretan odgovor na pitanje nije dobijen, ali je agent istakao da će uređaji koristiti Android softver.

"Naši Windows phone inženjeri se fokusiraju na objavu novog modela, a nova edicija Microsoftovih telefona će sigurno koristiti Android", istakao je agent za korisničku podršku, koji je tražio da ostane neimenovan.

Windows Latest je istakao da planira da napravi priču na osnovu ovog komentara i zatražio je od agenta da bude siguran u to što govori. Njegov odgovor je bio potvrdan, uz isticanje da Microsoft ne objavljuje ništa zvanično, te da ćemo morati da sačekamo kako bismo videli kako napreduje razvoj.


Pogledajte još: Microsoft Andromeda Surface uređaj bi mogao dobiti Snapdragon 850 čipset


Microsoft je poslednjih goina poprilično izgubio viziju na polju mobilnih telefona. Strategija sa Nokia Lumia telefonima je propala, a kompanija sada u planu ima projekat sa uređajem kodnog imena Andromeda. Međutim, ovo će biti Windows-bazirani uređaj, pod Surface brendom.

Za sada je nemoguće reći da li su održivi komentari osobe iz Microsoftove korisničke podrške i da li je ovo nešto u šta bi trebalo verovati. Moguće je da se radi samo o trolovanju, a sigurno je da ćemo više saznati u budućem periodu.

Izvor: Tomsguide

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

mikmisha95 Registered postova: 83
Mislim da bih ovo kupio odmah, samo da ne bude neko dranje od cene.
Dzoni X Novi član postova: 128
Ovo zvuči kao prvoaprilska šala ali može tu i biti nečega obzirom da je MS sve otvoreniji poslednjih godina.

Šta donosi Honor 10 GPU Turbo tehnologija?

Cooler Master predstavio nekoliko dodataka za periferije

10104
10105
10106
10107
10108
10109