Giljermo Del Toro ponovo protiv Konamija

Poznati režiser Giljermo Del Toro ponovo je kritikovao Konami, izdavača sa kojim je sarađivao na otkazanoj igri Hidea Kodžime, Silent Hills.

Poznati režiser Giljermo Del Toro ponovo je kritikovao Konami, izdavača sa kojim je sarađivao na otkazanoj igri Hidea Kodžime, Silent Hills. Kao što možete pročitati sa njegovog tvita, njegovo mišljenje o Konamiju nije nimalo lepo. Del Toroa smo mogli da vidimo u nedavnom trejleru kojim se najavljuje nova igra Hidea Kodžime, Death Stranding.
Podsetićemo da se radi o vrlo čudnom trejleru koji je prikazan tokom The Game Awards događaja ove godine, i u kome se Del Toro pojavljuje zajedno sa Mads Mikelsenom. Ovo svakako nije prvi put da Giljermo loše govori o Konamiju, a slične poruke smo imali i početkom meseca.
Konami sa svoje strane kaže da ostaje posvećen Silent Hill naslovima, iako nijedan novi nije najavljen. Oni tvrde da igra Silent Hills uopšte nije dugo u razvoju, već tek u nekim početnim fazama. Silent Hills nije prva igra u koju je bio uključen Del Toro, jer smo ga mogli videti i u igri Insane.
Novi Sniper Elite 4 trejler se fokusira na protagonistu igre – Karla Fairburna (video)
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi