Gigatron vas poziva na GamePub gejming turnir

Kompanija Gigatron objavila je saopštenje u kome se poručuje da će 21. i 22. juna 2014. godine GamePub Organizacija i Tržni centar Stadion organizovati multigaming turnir u 6 disciplina.

Kompanija Gigatron objavila je saopštenje u kome se poručuje da će 21. i 22. juna 2014. godine GamePub Organizacija i Tržni centar Stadion organizovati multigaming turnir u 6 disciplina i to dve PC i četiri PS3 discipline. PC discipline su CS Global Offansive i b, dok su Playstation discipline PES2013 1vs1, 2vs2, kao i njihov standardni turnir u igri TEKKEN. Gigatron je kao sponzor turnira obezbedio najsavremenije mašine, monitore i dodatne sadržaje koji će vam biti dostupni u toku trajanja turnira.
Komapanija Steelseries je obezbedila nagrade za Dota 2 turnir: slušalice 5hv3, miševe Kana i gaming podloge. MSI kompanija je za turnir CSGO obezbedila robne nagrade u vidu grafičkih karata koje su zastupljene među svim profesionalnim igračima.
Kompanije Coca Cola i Soko Stark će biti zadužene sa osveženje i slatke pakete za igrace i publiku na samom turniru. Lokacija održavanja je hol TC Stadion u prizemlju, u kome ce biti postavljene 2 arene: Steelseries Arena za igru Dota 2 i MSI Arena za CS GO turnir. Takodje će u holu biti postavljen stage na kome će biti odigravani najzanimljiviji turniri, a publika će sve mečeve moći da gleda na velikim televizorima i video bimu koji će biti postavljeni u samom Trznom Centru. Pratite turnir uživo preko GamePub Stream-a, dok za sve igrače PES-a imamo specijalno iznenađenje: Finale u igri PES 1vs1 i 2vs2 će biti odigrano na eksluzivnoj lokaciji. Borite se do finala i saznajte koja je ekskluzivna lokacija pripremljena, poručuju organizatori.
Turnir u Dota 2 i CS GO brojaće 16 ekipa.
PES Broj igrača je limitiran na 32 igrača – i neće biti menjan broj dozvoljenih igraca.
Nagrade za Dota2 turnir su sledece:
 1. nagrada 5vh3 slusalice + 35.000 rsd
2. mesto misevi kana + 10.000 rsd
Nagrade za CS GO turnir su sledece:
1. nagrada MSI graficke + 40.000 rsd
2. mesto SS podloge + 10.000 rsd
 
Po prvi put spremljen je promo turnir pod nazivom GamePub Triatlon – Broj učesnika je 16. Ideja je da 2 igrača okušaju svoje sposobnosti u 3 igre, a igrač koji zabeleži pobedu u 2 igre kvalifikuje se za nastavak. GamePub Triatlon igre su Dota2, CSGO i Quake 3.
Gigatron je spremio veliko izneneđenje: Desktop računar Intel Energy i monitor Acer G236HL su u trajanju turnira na promotivnim cenama. Desktop računar se prodaje po ceni od 55.990 rsd što je sa 4.000 rsd uštede u odnosu na prvobitnu cenu od 59.990 rsd. Acer monitor se prodaje po ceni od 12.990 rsd gde je imate mogućnost da uštedite 3.000 rsd u odnosu na prvobitnu cenu od 15.990 rsd.
Izvor: Gigatron

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi