Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte prvi predstavlja GeForce RTX 20 SUPER seriju grafičkih karti

03.07.2019 20:50 | 0 Hardver
Gigabyte prvi predstavlja GeForce RTX 20 SUPER seriju grafičkih karti


Saopštenje za javnost

Gigabyte, vodeći svetski proizvođač premijum hardvera, najavio je danas najnoviju GeForce RTX 20 SUPER seriju grafičkih karti pogonjenu NVIDIA Turing arhitekturom. Gigabyte sa velikim zadovoljstvom donosi AORUS seriju, GAMING seriju i WINDFORCE seriju gejmerskih grafičkih karti sa GeForce RTX 2080 SUPER, GeForce RTX 2070 SUPER i GeForce RTX 2060 SUPER respektivno do gejmera. GeForce RTX 20 SUPER serija grafika poseduje Ray Tracing (RTX), koji vam omogućava da se grejmovi generisani unutar igre prikazuju momentalno sa prirodnijim odsjajima, prelamanjem svetlosti i senkama prema svetlosnom principu, čime se prave savršeno realne scene bez grešaka. U poređenju sa prethodnom obradom grafike kod GeForce RTX, GeForce RTX 20 SUPER poseduje više CUDA jezgara i bolje performanse zahvaljujući višim frekvencijama. Gigabyte-ov SUPER je definitivno najbolja oprema za bitku na tržištu.

gig2_102.jpg

AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8G, AORUS GeForce RTX 2070 SUPER 8G i AORUS GeForce RTX 2060 SUPER 8G su za gejmere koji vole AORUS duh. AORUS grafičke karte nisu opremljene samo najboljim overklokovanim GPU-ovima sertifikovanim od strane Gigabyte GPU Gauntlet tehnologije sortiranja, već uključuju i AORUS-ova tri ekskluzivna patenta – vodeći u industriji, inovativni RGB svetlosni efekti tri prstena, WINDFORCE 3x 100 mm složeni ventilatori, i 7 video izlaza. AORUS vodi industriju u kreiranju novih RGB svetlosnih efekara tri prstena, koji koriste dosledni ljudski vid. Jedan ventilator koristi LED svetlo i osvetljava brzinom ventilatora kako bi kreirao stalno iznenađujuće efekte. Bilo koji svetlosni režim može savršeno da se podesi preko tajminga LED svetla. Dosad, samo AORUS je kompanija koja može da napravi ove izuzetne svetlosne efekte. Pored toga AORUS je jedini vodeći brend koji može kontinualno da ima inovacije kada je rasipanje toplote u pitanju. WINDFORCE 3x 100 mm složeni ventilator ne samo da smanjuje dužinu grafičke karte, već, što je mnogo bitnije, generiše veći pritisak vazduha kako bi prekrio sva rebra i poboljšao rasipanje toplote. Ventilatori sa suprotnom rotacijom ne samo da pomažu da se izbegne problem turbulencije tri ventilatora, već i poboljšavaju pritisak vazduha i poboljšavaju rasipanje toplote. AORUS je jedina grafička karta na tržištu koja nudi 7 video izlaza u GeForce RTX 20 SUPER seriji. Ona nudi 3 HDMI, 3 DP i jedan USB-C izlaz. Dva HDMI izlaza više od referentne karte omogućava korisnicima da povežu 3 HDMI ekrana ili 3 DP ekrana bez bilo kakvih adaptera. AORUS drži najviši nivo kvaliteta, tako da korisnici ne samo da dobijaju vrhunske performanse, već i najbolje vizuelno i korisničko iskustvo.

gig3_15.jpg

Gigabyte obezbeđuje najbolje rešenje sa tri ventilatora - GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8G, GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC 8G i GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 8G grafičke karte za gejmere. Gigabyte patentirana "Suprotna rotacija” i jedinstvena peraja ventilatora su dizajnirana tako da povećaju protok vazduha tako da se poboljša ukupna termalna efikasnost, i da se pomogne u bržem rasipanju toplote sa GPU-a. Kompozitne vruće cevi, vruće cevi sa direktnim kontaktom sa GPU-om i 3D aktivni ventilator drže grafičku kartu na niskim radnim temperaturama i donose stabilnije i bolje performanse. Sa Ultra-Durable materijalima visoke klase, metalna zadnja ploča ne samo da obezbeđuje estetski oblik, već i pojačava strukturu grafičke karte kako bi se obezbedila kompletna zaštita. Pored toga, korisnici mogu savršeno da sinhronizuju RGB svetlosne efekte svih AORUS uređaja jednim klikom.

Gigabyte ne samo da lansira najmanje šest grafičkih karti GeForce RTX 20 SUPER serije, već su predstavili još grafika za gejmere u različitim eSports poljima, uključujući grafičke karte sa novim dizajnom vodenog hlađenja, GAMING OC WHITE seriju, TURBO seriju i WINDFORCE OC seriju sa tri ili dva ventilatora, i sve to dolazi uskoro. Za ove grafike, gejmeri moraju da imaju različite izbore. Spremite se za SUPER i napravite svoju ličnu borbenu stanicu.

Izvor: Gigabyte

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Zaboravite na brige oko ekrana uz novi Huawei Cares servis

Samsung Galaxy A80 dostupan u Srbiji od sredine jula

10203
10205
10206
10207
10208
10209