Gigabyte predstavlja XTREME GAMING Series PC napajanje

Gigabyte je najavio XP1200M, svoje prvo PC napajanje iz premijum XTREME GAMING serije

Gigabyte je najavio XP1200M, svoje prvo PC napajanje iz premijum XTREME GAMING serije. XP1200M napajanje donosi do 1200 vati 80 PLUS Platinum napona, kao i modularno upravljanje kablovima i poboljšanu izdržljivost tokom profesionalnih gejming sesija. Napajanje je posebno namenjeno onima koji žele najviše performanse sa multi-GPU sistemima za gejming naredne generacije i VR aplikacije.Glavne karakteristike Gigabyte XP1200M napajanja su potpuno modularni dizajn, 100% japanski kondenzatori visokog kvaliteta, 140mm pametni kontroloni ventilator, 80 Plus Platinum sertifikat, jedan +12V rail, podrška za NVIDIA SLI / AMD CROSSFIRE.
gig2_16.jpgNa papiru, izdržljivost napajanja deluje dosta dobro, sa MTBF-om od preko 100.000 sati, dok kondenzatori imaju vek trajanja od 20 godina (četiri puta više od standardnih). U napajanje su implementirane različite zaštitne funkcije, kao što su OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP. Gigabyte u svom saopštenju nije pomenuo datum dostupnosti niti cenu svog XP1200M napajanja.Izvor: Guru3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi