Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte predstavio svoju seriju 9 Intel Z97 i H97 matičnih ploča

16.05.2014 21:47 | 0 Hardver
Gigabyte predstavio svoju seriju 9 Intel Z97 i H97 matičnih ploča

Kompanija Gigabyte predstavila je svoju novu seriju 9 matičnih ploča baziranu na Intel Z97/H97 čipsetovima sa podrškom za 4. i 5. generaciju Intel Core procesora. GIGABYTE serija 9 G1 gejmerskih matičnih ploča je dizajnirana da isporuči najbolje mogućnosti koje su bitne gejmerima, poručuju iz ove kompanije. Od integrisanja GIGABYTE AMP-UP Audio tehnologije koja gejmerima i audiofilima omogućava da iskuse vrhunske zvučne efekte, dok igraju ili dok slušaju svoju omiljenu muziku i filmove, do ultra brzih integrisanih gigabitnih LAN rešenja od Killer i Intela.

Sa punim rasponom od dna do vrha G1 gejmerske matične ploče uključuju kompaktnu Z97N-Gaming 5 Mini-ITX matičnu ploču. Opremljena je karakterističnim G1 detaljima i novim crveno-crnim dizajnom.

Prateći uspeh GIGABYTE Z87X-OC matičnih ploča, broj 1 po korišćenju za overklok na HWBOT.org u 2013, GIGABYTE je lansirao 2 nove overklokerske matične ploče bazirane na novom Z97 čipsetu, Z97X-SOC FORCE i Z97X-SOC. Sa velikim brojem jedinstvenih OC karakteristika i najnovijeg hardvera, GIGABYTE serija 9 overklokerskih matičnih ploča će i početnicima omogućiti da "Overklokuju kao profesionalci".

GIGABYTE je odlučio da pokaže koliko su njihove matične ploče zaista izdržljive lansiranjem najnovije Ultra Durable Black Edition serije matičnih ploča. Svaka individualna GIGABYTE Black Edition matična ploča je prošla kroz dodatno serversko testiranje sistema od 168 sati (7 dana) u njihovom novom najmodernijem test postrojenju u GIGABYTE fabrici u Nanpingu, Tajvan kako bi se osiguralo da svaka matična ploča isporuči svoju obećanu Ultra Dugotrajnost. GIGABYTE Black Edition serija matičnih ploča omogućava vlasnicima koji se registruju onlajn i priključe GIGABYTE Black Edition klubu dodatne ekskluzivne beneficije u vidu jednogodišnjeg produženog garantnog roka.

GIGABYTE serija 9 Ultra Durable matičnih ploča donosi jedinstvenu mešavinu mogućnosti i tehnologija. Sa karakteristikama koje su uglavnom rezervisane za skuplje matične ploče, uključujući tu i najnoviju generaciju tehnologije prenosa podataka kao što su SATA Express i M.2, ekskluzivne vrhunske audio mogućnosti, naprednu gejmersku mrežu i pozlaćene hardverske konektore.

Izvor: Gigabyte

Dostupan novi Google Play Store

Pojavile se specifikacije Galaxy S5 Active telefona

10203
10205
10206
10207
10208
10209