Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte predstavio nove G1 Gaming i Black Edition veb sajtove

20.06.2014 11:35 | 0 Hardver
Gigabyte predstavio nove G1 Gaming i Black Edition veb sajtove

Gigabyte, jedan od vodećih proizvođača matičnih ploča i grafičkih karti, nakon lansiranja 9. serije matičnih ploča baziranih na Intel Z97/H97 čipsetu, predstavio je danas dva nova veb sajta, G1 Gaming i Black Edition veb sajtove. Nove adrese su jedinstveno mesto za sve gejmere na kojem mogu da prate najnovije informacije o G1 Gaming seriji matičnih ploča i gejming svetu, kao i mesto na kojem vlasnici Black Edition modela mogu da prate najnovije vesti i prilike.

G1 Gaming

U 2010, Gigabyte je predstavio svoje prve gejming matične ploče, pomažući im da definišu šta znači biti PC gejmer, i od tada, Gigabyte je bio vredan i kreirao je novu liniju matičnih ploča koja se pokusira samo na karakteristike koje su bitne najvećem broju gejmera. Sa novim G1 veb sajtom, Gigabyte je korak bliže ka svom cilju da bude najbolji gejmerski resurs.

Podeljene u 7 kategorija, od kojih svaka nudi jedinstvene G1 informacije, gejmeri različitog kalibra koji posećuju stranu će moći da otkriju sve što nova Gigabyte G1 serija ima da pruži. Od velikog raspona proizvoda sa objašnjenim karakteristikama i kompletnim specifikacijama, do testova medija, G1 događaja širom sveta, novosti o svim oficijelno sponzorisanim Gigabyte G1 gejming timovima, zvaničnih gejmerskih objava od Gigabyte-a, novi G1 Gaming veb sajt je mesto na kojem ćete biti povezani sa gejmerskim svetom. Uparen sa lepim i kul dizajnom, novi Gigabyte G1 Gaming veb sajt koristi HTML5 tehnologiju kako bi korisnicima obezbedio ugodnije surfovanje.

gigabyte2.jpg

Black Edition

Gigabyte Utra Durable Black Edition matične ploče su predstavljene zajedno sa skorašnjim predstavljanjem 9. serije matičnih ploča. Gigabyte se prilično potrudio da dokaže da je Black Edition sinonim za izdržljivost i pouzdanost. U svojoj fabrici u Nanpingu, Tajvan, specijalno napravljenom Gigabyte test postrojenju, svaka matična ploča sa Black Edition oznakom prolazi kroz dodatnih 168 sati testa opterećenja pre nego što se otpremi, kako bi se osigurali maksimalni kvalitet i vrhunska dugotrajnost. Jednom kada matična ploča prođe rigorozno testiranje u trajanju od nedelju dana, ona dobije Validacioni sertifikat koji potpisuju proizvodni VP i GM.

Ali to nije sve! Sa lansiranjem Black Edition veb sajta, vlasnici Black Edition matičnih ploča mogu da se registruju onlajn i da postanu članovi Gigabyte Black Edition kluba i dobiju ekskluzivne članske pogodnosti koje uključuju i produženu petogodišnju garanciju. Registrovanjem svoje matične ploče, članovi će takođe dobiti pristup galeriji video materijala koji prikazuju proces testiranja u postrojenju. Dodatno, regularne aktivnosti će biti organizovane za članove Black Edition kluba u kojima će oni dobiti šansu da osvoje vredne nagrade uključujući i šansu da osvoje put na Tajvan i lično vide fabriku.

Izvor: Gigabyte

Pro Evolution Soccer 2015 gameplay će biti prikazan 25. juna

MSI donosi 970 Gaming matične ploče za AMD AM3+ socket

10203
10205
10206
10207
10208
10209