Gigabyte nadogradio svoj Brix mini PC sa Haswellom

Popularnost mini PC-a poslednjih godina je dovela do toga da proizvođači sve više pažnje posvećuju ovim uređajima, koji postaju sve moćniji.  U tom smeru ide i Gigabyte sa svojim Brix Ultra Compact PC kitom o kome ste nedavno mogli nešto više da saznate u našem testu ovog uređaja

Popularnost mini PC-a poslednjih godina je dovela do toga da proizvođači sve više pažnje posvećuju ovim uređajima, koji postaju sve moćniji.  U tom smeru ide i Gigabyte sa svojim Brix Ultra Compact PC kitom o kome ste nedavno mogli nešto više da saznate u našem testu ovog uređaja. Najnoviji apgrejd uređaja donosi implementaciju četvrte generacije Intel Core procesora (Haswell). Moguće je izabrati četiri modela, počevši od GB-BXCE-2955 koji dolazi sa Intel Celeron 2955U dual-core procesorom klokovanim na 1.4GHz, pa sve do modela GB-BXi7-4500 sa Intel Core i7 4500U dual-core čipom, klokovanim na 1.8GHz (3GHz Turbo). Brix je dovoljno mali da može stati u dlan, a u njega su smešteni: četiri USB 3.0 porta, HDMI izlaz sa podrškom za 4K video, mini DisplayPort, GbE LAN, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, dva SO-DIMM sa podrškom za do 16GB DDR3-1600 RAM-s, te mSATA konektor. Sve ovo, ponovićemo, smešteno je u uređaj dimenzija 29,9 x 107,6 x 114,4 milimetra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi