Gigabyte doneo i BRIX Gaming Mini PC

Kompanija Gigabyte danas je najavila novi dodatak u svojoj BRIX seriji ultra kompaktnih PC kitova, model nazvan GIGABYTE BRIX Gaming. Ovaj računar ima dimenzije od 59,6 x 128 x 115,4 mm te bukvalno može da vam stane u dlan. Opemljen sa VESA nosačem, BRIX Gaming računar možete lako da montirate iza monitora ili HDTV-a. Kad

Kompanija Gigabyte danas je najavila novi dodatak u svojoj BRIX seriji ultra kompaktnih PC kitova, model nazvan GIGABYTE BRIX Gaming. Ovaj računar ima dimenzije od 59,6 x 128 x 115,4 mm te bukvalno može da vam stane u dlan. Opemljen sa VESA nosačem, BRIX Gaming računar možete lako da montirate iza monitora ili HDTV-a. Kada je u pitanju hardver, novi mini računar stiže uz AMD A8-5557M APU kao i sa AMD Radeon R9 M275X grafikom koja ima 2 GB GDDR5 memorije. Takođe treba izdvojiti dva SO-DIMM DDR3L slota za maksimum 16 GB 1333/1600 MHz memorije, podršku za instalaciju mSATA SSD i standardnih 2,5-inčnih SATA diskova, Mini DisplayPort i HDMI portovi, Wi-Fi Mini PCIe modul, četiri USB 3.0 porta kao i Bluetooth 4.0. Novi računar trebao bi uskoro da se nađe u prodavnicama, ali nije otkriveno po kojoj ceni.
Gigabyte BRIX Gaming

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi