Greška

Došlo je do greške.

GIGABYTE baca sve karte na sto sa AORUS LIQUID COOLER serijom

09.10.2019 18:30 | 0 Hardver
GIGABYTE baca sve karte na sto sa AORUS LIQUID COOLER serijom


Saopštenje za javnost

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, je lansirao novu AORUS seriju kulera sa tečnim hlađenjem za superiornije hlađenje najbržih i najsavremenijih CPU-ova. Prateći uspeh ATC800 Cooler, AORUS je poboljšao svoje hlađenje uvođenjem prvog AIO rešenja hlađenja u AORUS liniju koja se neprestano širi. Predstavljeni u 3 veličine radijatora, 240/280/360 i sa potpunom podrškom za Intel 2066, 2011,1366,115x i CPU-ove sa AMD TR4, AM4 podnožjem, AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem su kompatibilni sa mnoštvom mašina. Na pravi AORUS način, AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem spajaju funkcionalnost i gejming estetiku sa funkcijama kao što su ventilatori sa dvostrukim kugličnim ležajevima i poklopac pumpe sa kružnim LCD ekranom, kompatibilan i prilagodljiv sa AORUS ENGINE i RGB Fusion 2.0.

“Predstavljanje ATC800 hladnjaka početkom ove godine je dočekan sa pohvalama, a mi smo nastavili sa rešenjem za hlađenje za ventilatore AIO hlađenja,” rekao je Jackson Hsu, direktor GIGABYTE divizije za razvoj proizvoda za rešenja kanala. “Univerzalni dizajn RPM kontrole ventilatora i pumpe omogućava novim AIO kulerima da rade sa matičnim pločama svih brendova.”

Ultra efikasno hlađenje
Višejezgarni CPU-ovi i veći broj jezgara su norma za najbolje mašine danas ali veći radni taktovi mogu da stvore višak toplote koji usporava performanse. Zbog ovoga je CPU hlađenje važnije nego ikada i zato su AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem posebno dizajnirani da izdrže toplotu generisanu od CPU-ova najnovije generacije. Sa Asetek pumpom 6. generacije i AORUS dizajniranim ventilatorima koji pružaju ultra efikasno i tiho hlađenje, CPU-ovi ohlađeni novim AORUS tečnim kulerima rade bez mane čak i pod velikim opterećenjem. Pored toga, sve 3 veličine radijatora su testirane i ugrađeni su im ventilatori sa odgovarajućom veličinom lopatice, kako bi se osiguralo najbolje poklapanje za visoku efikasnost hlađenja. Pod Prime95 testovima i na maks. RPM, AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem koji su testirani su i do 7% hladniji nego drugi AIO kuleri na tržištu kada rade sa Intel® i9 9900K CPU-ovima sa svim jezgrima 5GHz+.

AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem imaju ventilatore sa dvostrukim kugličnim ležajem čime se postižu superiorna efikasnost i izdržljivost, sa dvostruko dužim vekom trajanja u poređenju sa dosadašnjim strukturama kliznih ležaja ventilatora. Jedinstveni dizajn lopatice ventilatora smanjuje nepoželjnu buku koja je povezana sa većim brzinama ventilatora, postižući najbolji balans između efikasnosti ventilatora i buke. Centar ventilatora je povezan sa ARGB zbog blagih svetlosnih efekata tako da kada ventilator radi, RGB osvetljava vaš sistem.

Visok nivo prilagodljivosti za vaš lični stil
U samom centru dizajna AORUS kulera sa tečnim hlađenjem je stilizovani, okrugli poklopac pumpe sa LCD ekranom sa jarkom gejmerskom estetikom koju korisnici mogu da prilagođavaju svojim željama i tako ukrase svoj sistem. LCD poklopac pumpe sadrži četiri jedinstvena režima/alata koje možete odabrati uključujući Enthusiast režim, Function režim, Custom režim, i Display Rotator za korisnike da prikažu informaciju o CPU modelu, performansama ventilatora, ili čak prilagođene slike ili tekst. Uz Image Rotator, korisnici mogu da okreću svoje LCD slike na način koji im se dopada. Svi najvažniji podaci koji se odnose na rad ventilatora su dostupni i prikazani korisnicima, a prolaznike će impresionirati stilski dizajn LCD poklopca pumpe. Dizajn poklopca pumpe poseduje teksturu ekstrudiranog aluminijuma koji ne samo da kuleru daje uglađeni izgled već se i lepo slaže sa gejmerskim matičnim pločama.

AORUS ENGINE omogućava korisnicima da odaberu ime modela CPU-a/radni takt/temperature/RPM ventilatora /RPM pumpe koji će se prikazati na LCD poklopcu pumpe, pružajući im potpunu kontrolu nad statusom svake metrike. Tekstualni i slikovni fajlovi se mogu prikazati na LCD-u i njime se može upravljati preko AORUS ENGINE aplikacije. RPM ventilatora i pumpe dolaze sa funkcijom tihog ventilatora i takođe se mogu prilagoditi u skladu sa novom aplikacijom. Štaviše, kontrola koju korisnici imaju nad svojim sistemom se proširuju na RGB Fusion 2.0, koji omogućava korisnicima da sinhronizuju i RGB funkcije na svojim periferijama.

GIGABYTE AORUS kuleri sa tečnim hlađenjem su spremni za puštanje i uskoro će biti dostupni korisnicima. Za više detalja, posetite zvanični AORUS web sajt.

Izvor: Gigabyte

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 8.1 počinje da dobija Android 10 ažuriranje

G.Skill objavio nove DDR4 32GB module, sa memorijskim kitovima do 256GB

10203
10205
10206
10207
10208
10209