Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte Aorus 17 XE4 – snaga na izvolte

29.04.2022 13:47 | 0 Mobile
Gigabyte Aorus 17 XE4 – snaga na izvolte

 

Pre izvesnog vremena imali smo priliku vam predstavimo prvu generaciju Gigabyte laptop računara sa kojima se ovaj poznati proizvođač PC hardvera, predstavio publici na ovim prostorima. Nije to bila jednokratna avantura, već planirani dolazak za stalno. Da ovaj proizvođač ozbiljno misli, pokazuje izlazak nove generacije Aorus modela koji polako ali sigurno, postaju standardni deo ponude kod ovdašnjih prodavaca. Zahvaljujući tome možemo da vidimo kako napreduju iz generacije u generaciju i kako osluškuju želje korisnika.

Primer za tako nešto mogao bi da bude današnji Aorus 17 XE4 model. Laptop naoružan najnovijim hardverom poslednjih tehničkih specifikacija. Baš zato i volimo modele marki koje stižu sa tržišta klasičnih PC komponenti. Možda  njihovi uređaji nisu estetski savršeni ali u pogledu hardvera i usaglašenosti čitave mobilne platforme, nude po pravilu bolje i više od etabliranih marki na ovom tržišutu.

Upravo je tako i sa ovim laptop računarom. U svojoj suštini to je pravi gejmer, ali i mnogo više od toga. Njegove specifikacije odgovaraju uređaju koji u potpunosti može da zameni jači desktop računar. Otuda je kako za one koji vole da se igraju, tako i za korisnike koji se bave ozbiljnim radom na računaru.

Pogledajmo ga izbliza u novoj Božinoj recenziji...

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Nothing Launcher beta dostupna na Play Store

Poco M4 5G ozvaničen sa Dimensity 700 SoC, 50MP kamerom i ekranom od 90Hz

10104
10105
10106
10107
10108
10109