Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte AM4 matične ploče dobile podršku za nove AMD Ryzen APU-e

14.02.2018 14:06 | 0 Hardver
Gigabyte AM4 matične ploče dobile podršku za nove AMD Ryzen APU-e


Saopštenje za javnost

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica, predstavio je novi BIOS za GIGABYTE AM4 matične ploče bazirane na AMD X370, B350, A320 čipsetovima. Sa najnovijom verzijom BIOS-a, AM4 matične ploče podržavaju najnovije AMD Ryzen desktop procesore sa Radeon Vega grafikom, koji spajaju CPU i GPU funkcije zajedno, kroz novu arhitekturu. Ne samo da ova sinergija omogućava solidne procesorske performanse, već daje i impresivne grafičke performanse čak i bez dodavanja zasebne grafičke karte. Ažuriranjem firmvera sa najnovijim dostupnim BIOS-em, na zvaničnom GIGABYTE websajtu, korisnici mogu da iskoriste puni potencijal ovih AM4 matičnih ploča sa ekskluzivnom Smart Fan 5 tehnologijom za efektivno hlađenje i Ultra-Durable PCIe štitom za dodatnu trajnost.

"GIGABYTE je obavio širok spektar istraživanja i priprema kako bi razvio BIOS koji maksimizuje stabilnost i kompatibilnost sa najnovijim AMD Ryzen desktop procesorima sa Radeon Vega grafikama," rekao je Jackson Hsu, zamenik direktora GIGABYTE Poslovne divizije matičnih ploča.

AMD Ryzen desktop procesori sa Radeon Vega grafikama kombinuju performanse procesora od 4 jezgra i 8 niti Ryzen 5 2400G i 4 jezgra i 4 niti Ryzen 3 2200G napravljenih u 14 nm tehnologiji sa grafičkim performansama Radeon Vega GPU arhitekture, koji mogu da obrađuju 11 poligona po kloku, kako bi ponudili najbolje procesorske i integrisane grafičke performanse za pristupačni gejming. Kristalno jasan video kvalitet nativnog HDMI 2.0b sa ploče sa protokom od 18 Gbps, 2160p rezolucijom pri osvežavanju od 60 Hz, HDR u 21:9 odnosu stranica, zajedno sa visoko kvalitetnim zvukom koji dolazi iz do 32 audio kanala, obezbeđuje korisnicima izuzetno multimedijalno iskustvo. Kroz testiranje, GIGABYTE AM4 matične ploče sa ovom AMD tehnologijom su demomnstrirale overklokovane DDR4 memorijske performanse na 3600 MHz ili višim frekvencijama, i takođe grafičke performanse uporedive sa diskretnim grafičkim karticama.

Sastavljene od Ultra-Durable komponenata, GIGABYTE AM4 matične ploče su dizajnirane sa naglaskom na trajnosti kako bi obezbedile održive performanse. Ekskluzivna Smart Fan 5 tehnologija je odabrano rashladno rešenje za ove matične ploče koje se bori sa viškom toplote generisanim pri velikom opterećenju. Ultra Durable oklop ojačava strukturni integritet PCIe slotova kako bi sprečio da se ovi slotovi krive od teških grafičkih karti. Kada su u pitanju estetika i stil matične ploče, RGB Fusion tehnologija je favorit ventilatora. Korisnici mogu da koriste RGB Fusion aplikaciju kao unificirani interfejs za prilagođavanje RGB svetlosnih funkcija kako bi kreirali sopstvene svetlosne konfiguracije, dodajući svoj jedinstveni stil na svoje PC-jeve.

Više informacija o GIGABYTE AM4 matičnim pločama i njihovoj podršci za najnovije AMD Ryzen desktop procesore sa Radeon Vega grafikama se može pronaći na zvaničnom websajtu. Najnovije verzije BIOS-a su takođe dostupne za preuzimanje na websajtu, tako da gejmeri koji žele da maksimizuju potencijal svojih ploča mogu da posete link za najnovije informacije i preuzimanja BIOS-a.

Izvor: Gigabyte

Komentari

0 Dodaj komentar

Ni Note 9 neće imati senzor otiska prsta ispod displeja

Panasonic predstavio Lumix ZS200 i Lumix GX9 fotoaparate

10203
10205
10206
10207
10208
10209