Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte U4 UD – kompaktna, lagana četrnaestica

24.01.2022 10:10 | 0 Mobile
Gigabyte U4 UD – kompaktna, lagana četrnaestica

 

Situacija sa COVID-om je proizvela neke nove radne navike. Veliki broj ljudi i dalje radi od kuće, a među njima je nemali broj onih koji usled raznih razloga nakon nekog vremena shvate da se ne mogu skoncetrisati na posau u tim nimalo lakim uslovima za rad... ajde trkni u prodavnicu, pristavi jednu kafu, pripazi decu, podgrej ručak itd.  Zato odlaze u kafić kao eksterni radni prostor ili rentaju kancelariju na dan.

Takvim radnim navikama je potreban odgovarajući poslovni alat – pogađate, radi se o laganom i produktivnom notebook računaru, a kao da su ga krojili po kalupu pomenutih zahteva je naš današnji test uređaj – Gigabyte U4 UD, lagani 14” notebook sa naglašenom poslovnom stranom namene.

Da su “četrnaestoinčni” notebookovi definitivno u trendu, pokazuje i njihovo učestalo testiranje. Skoro da nema brenda koji nam nije isporučio ili ponudio svoje viđenje poslovnog ili čak gejming notebook rešenja u ovoj klasi.

Po čemu se to Gigabyte model izdvaja i zašto bi baš ovaj model trebao da uđe u uži izbor za nabavku idealnog lako-prenosnog notebook računara? Prvo jer odgovara svim prethodno opisanim situacijama i ukoliko ste prepoznali sebe i svoje potrebe, eto jednog ozbiljnog kandidata.

Pogledajte sve utiske sa testiranja ovog laptopa u novom videu sa našeg YouTube kanala

 

Google Drive će vas od sada upozoravati kada se spremate da otvorite sumnjivu datoteku

Procurele informacije o evropskim cenama Samsung Galaxy S22 serije, S22 Ultra već od 8 GB RAM-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109